Rugklachten

Chronische rugklachten zijn vaak het gevolg van langdurig pijnklachten met als gevolg verminderde functie van de rug. Door de klachten wordt de rug minder gebruikt en wordt deze ‘zwakker’. Deze neerwaartse spiraal heeft als gevolg dat de rugklachten erger worden en niet kunnen herstellen. U kunt wellicht niet werken, ook thuis kunt u niet doen wat u zou willen doen en vaak moet u uw sociale leven op een laag pitje zetten. Dat maakt chronische rugpijn zo ernstig.

De klachten worden verergerd door minder bewegen en soms zelfs angst tot bewegen. Om uw rug weer goed te kunnen gebruiken is het van belang om weer positieve ervaringen op te bouwen en de rug te versterken zodat deze weer goed kan functioneren. Het rugprogramma is uiterst geschikt om zowel de positieve ervaringen weer op te bouwen en vertrouwen te krijgen in de rug, als het sterken van de rug zodat deze weer volledig kan functioneren.

Aratame Health is gespecialiseerd in belastbaarheidopbouwende programma’s die de rug weer sterk maken en overbelasting kan voorkomen in de toekomst. De functie van de rug verbetert aanzienlijk en middels functiegericht trainen werken we naar een klachtenvrije toekomst.

Bel voor meer informatie naar 045-7851480 of vraag een geheel gratis en vrijblijvend intakegesprek aan.